Caravan Keuring

Een betrouwbaar bedrijf voor onderhoud en reparatie van uw caravan, dat is wat u van ons kunt verwachten. Na de uitgebreide Bovag onderhoudsbeurt bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u weer veilig op reis.

Laat u dus niet onaangenaam verrassen met een defect aan uw caravan. Een klapband ten gevolge van onvoldoende remvermogen komt helaas nog veel voor.

Caravan onderhoud is een specialisme en vereist regelmatige bijscholing en een gespecialiseerde bedrijfsinrichting. Bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u hiervoor terecht.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Bovag en is RDW erkend. Wij hebben al vele klanten kunnen ontzorgen op het gebied van het onderhoud van de caravan.. Onze visie is, wij willen u niet alleen ontzorgen maar ook onnodige kosten besparen.

Bij Camper en Caravan Repair Lemmer hebben wij verschillende soorten onderhoudsbeurten.

BOVAG Voordeel
Remmentest met de oploopsimulator en schriftelijk rapport. De banden en koppeling worden getest op de nieuwste remmentestbank. Het geeft dus een eerste indruk over de remcapaciteit van de caravan. Tijd, ongeveer 20 minuten.
BOVAG Basis
Als de voordeel maar met gas- en verlichtingsinspectie opbouw een complete keuring. Met schriftelijk rapport en advies. Omdat uw caravan grondig wordt gecontroleerd is er dus wat meer tijd nodig. U kunt hierbij denken aan ongeveer 2.5 uur.
BOVAG Uitgebreid
Als de basiskeuring met visuele inspectie remtrommels en ophanging, vochttest dakdeel en opbouw, reiniging van de kachel. Geadviseerd voor caravans ouder dan 6 jaar. Vastzittende remdelen. Veroorzaken overmatige slijtage en beschadiging van de remtrommel. Met schriftelijk rapport en advies. 3,5 uur

Bij vragen heeft over de pakketten of voor het aanvragen van een caravankeuring kunt u bellen 085-8228325, of kom langs bij onze vestiging!