HPC Levelsystemen

HPC Levelsystemen

CCR Lemmer is dealer van HPC-Hydraulics. 
HPC Hydraulics levert hoogwaardige levelling systemen voor campers en daarom wij hebben bewust gekozen voor de kwaliteit, een lichtgewicht oplossing die zwaar belast kan worden in combinatie met het gebruikersgemak van dit merk.

Levelsystemen campers

HPC-Hydraulics staat bekend om zijn ultra lichte stabilisatie en automatische waterpassystemen. Doordat wij o.a. met aluminium krikken werken kunnen wij veel gewicht besparen. Afhankelijk van de toepassing zijn er systemen leverbaar met een vermogen tot zelfs 10 ton per krik. Hiermee kunnen wij voertuigen van 2 ton tot maximaal 30 ton levelen.

Het basisprincipe van het systeem is uitermate eenvoudig, met het ‘Touch’ paneel of u smartphone kan u binnen luttele seconden een voertuig stabiliseren of waterpas stellen. Afhankelijk van het voertuig worden 2 of 4 onafhankelijk werkende krikken gemonteerd.

Een kwestie van comfort

Automatische level- en stabilisatiesystemen verhogen het comfort en gebruiksgemak met een enkele druk op de knop. Geen tijd of gestress meer bij het stabiliseren van je voertuig, niet langer ongewenste bewegingen en nog tal van andere voordelen.

Voor lichte én zware voertuigen

De hydraulische aluminium krikken zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosiebestendig en licht.

Zekerheid en veiligheid

Wat is er nu belangrijker dan jouw én andermans veiligheid? Je moet altijd vertrouwd op stap kunnen en de mogelijkheid hebben om het systeem te bedienen. Het systeem beschikt over een dubbelwerkende handpomp. Hierdoor kan het systeem altijd bediend worden. Voor het bedienen van de handpomp is er geen enkel gereedschap nodig. HPC-Hydraulics staat voor geavanceerd bedieningsgemak, gecontroleerde kracht en veiligheid.

Daarom kiezen voor onze levelsystemen

  • Standaard touchscreenbediening
  • Gratis gebruik van app
  • Waterpas is ingebouwd in het touchscreen
  • Level 1- waterpasstand, Level 2 -memorystand, Stabilisatiestand en Watertankstand
  • Draadloze verbinding via smartphone zonder meerprijs
  • Altijd perfecte bediening door stabiele Bluetooth verbinding
  • Standaard noodvoorziening in de vorm van een handpomp
  • Noodbediening zonder gereedschap uitvoerbaar