Schadeherstel

PROFESSIONELE SCHADEREPARATIE VAN UW CAMPER, BUSCAMPER OF CARAVAN.

CCR is de specialist bij schadeherstel aan uw caravan, buscamper of camper. Naast uw jaarlijkse onderhoudsbeurt, helpen wij u graag met het repareren van eventuele schade zodat u snel weer de weg op kunt met uw geliefde reisgenoot.
Er komt veel kijken bij de reparatie van uw schade. Wij helpen u graag met het herstellen van de schade en de afhandeling met de verzekering.

Per 1 september 2023 zijn wij aangesloten Re-Camp hersteller. Heeft u schade aan uw camper of caravan en bent u verzekerd bij een aangesloten verzekeraar? RE-CAMP neemt vanaf het eerste moment de zorg op zich en regelt met één aanspreekpunt de complete afhandeling van uw schade, ook naar de aangesloten verzekeraar toe.

RE-CAMP heeft een landelijk dekkend netwerk samengesteld van zorgvuldig geselecteerde topspecialisten in camper en caravan schadeherstel. U hoeft daarom niet ver van huis om erop te kunnen vertrouwen dat uw beschadigde camper of caravan de best denkbare aandacht krijgt.

Het repareren van campers en caravans is door de aard van de materialen en de constructies een vak apart. Voor alle mogelijke schade is bij RE-CAMP de actuele deskundigheid in huis. Elke schade wordt gerepareerd en afgewikkeld door gecertificieerde experts die zich specifiek op dit terrein hebben bekwaamd en borg staan voor de beste en meest efficiënte aanpak. Door het toepassen van de beste materialen en reparatietechnieken geven wij maar liefst 10 jaar garantie op de schadeherstelwerkzaamheden!

WAT MOET U DOEN BIJ SCHADE AAN UW CAMPER, BUSCAMPER OF CARAVAN?
Er komt veel kijken bij de reparatie van uw caravan, buscamper of camper. Geen zorgen wij helpen u graag uit de brand. Wij helpen u niet alleen bij het herstellen van de caravan, buscamper of camper, maar ook met de afhandeling met de verzekering.

1. U meldt de schade bij ons via 085-8228325 of per mail bij onze serviceafdeling.
2. Wij maken een taxatie van de schade
3. Indien nodig hebben wij contact met een door de verzekeraar aangewezen schade-expert
4. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van de schade
5. U krijgt uw kampeermiddel schadevrij en netjes terug

WIJ ZIJN EEN BOVAG CARAVAN-, BUSCAMPER- EN CAMPERBEDRIJF
Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Bovendien geven wij als BOVAG-kampeerbedrijf twee jaar garantie op de herstelde schade aan uw caravan, camper of vouwwagen.

SCHADE?
Neem contact met ons op en wij nemen uw zorgen graag uit handen.

1 Kies een camper 2 Check beschikbaarheid 3 Verstuur verhuuraanvraag
Bijvoorbeeld Etrusco V-Model 6
1 Kies een camper 2 Check beschikbaarheid 3 Verstuur verhuuraanvraag
Bijvoorbeeld Etrusco V-Model 6