Draagsystemen

Bij ccr Lemmer verkopen we alle soorten fietsenrekken, scooterrekken, motorrekken en aanhangwagens voor uw camper of caravan. Met dit soort draagsystemen kunt u altijd uw fiets, scooter, motor en auto met u meenemen, of u nou naar Turkije, Italie of Terschelling gaat met uw camper of caravan.

Wanneer u op vakantie bent met uw camper, kan het heel goed van pas komen om een fiets, scooter, motor of auto bij u te hebben. Hierdoor hoeft u niet steeds in die grote camper door die nauwe straatjes te rijden wanneer u brood gaat halen bij de plaatselijke bakker. Ook wanneer u met de caravan op vakantie bent kan het leuk zijn om de omgeving te verkennen met uw fiets, scooter of motor.

Tegenwoordig zijn er talloze draagsystemen op de markt waarmee u uw fiets, scooter, motor of auto mee kunt nemen. Denkt u hierbij aan een fietsenrek, een scooterrek, een motorrek of een aanhanger om uw auto op te zetten. Helaas is niet ieder draagsysteem geschikt voor iedere camper of caravan. Zo hangt het maximale toegestane gewicht van het draagsysteem af van de toegestane achterasbelasting van uw voortuig. Ook hangt dit af van het technisch toelaatbare gewicht. Daarnaast kunt u tegenwoordig bijvoorbeeld een draagsysteem aanschaffen die in uw camper staat, en zijn er draagsystemen die automatisch omhoog gaan zodat u uw fiets niet hoeft te sjouwen.

Wij bij ccr Lemmer geven u graag advies over welk draagsysteem het beste bij u én uw camper past. In onze werkplaats beschikken wij over alle benodigde middelen om het draagsysteem op uw camper te plaatsen.

Bent u enthousiast geworden over een draagsysteem of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een draagsysteem voor u? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Meer informatie:

Klik hier om de mogelijkheden voor een fietsendrager te bekijken

Klik hier om de mogelijkheden voor scooter- en motordragers te bekijken

Klik hier om de mogelijkheden voor aanhangwagens te bekijken

1 Kies een camper 2 Check beschikbaarheid 3 Verstuur verhuuraanvraag
Bijvoorbeeld Etrusco V-Model 6
1 Kies een camper 2 Check beschikbaarheid 3 Verstuur verhuuraanvraag
Bijvoorbeeld Etrusco V-Model 6