Laika Kreos

Halfintegraal
Integraal

Het gamma wordt vervolledigd met de Kreos reeks. De vraag naar esthetiek, luxe in afwerking en state-of-the-art technologie bundelen zich tot het ultieme pakket: een elegante, stijlvolle, veelzijdige camper, vol rijcomfort en verfijnd design. Italië op zijn best.

Een nieuwe reis schept duizend nieuwe perspectieven. Alles is anders, en toch wordt u omringd door iets wat u thuis noemt. We brengen werelden met elkaar in contact en combineren hun beste eigenschappen. Het nieuwe, het vertrouwde, omgeven door de pijlers van de Italiaanse levensstijl.

Woonruimte

Het hart van de Kreos is het woongedeelte met een kamerhoogte van 210 cm. Een intelligente indeling schept niet alleen visueel veel ruimte, maar ook voldoende bewegingsvrijheid voor iedereen die u vergezelt op uw reis. De wereld wacht op u.

Voorzien van natuurlijke lichtbronnen, indirecte verlichting en een vouwdeur tussen het woon- en slaapgedeelte als scheidingswand.

Het Kreos interieur is komt met uiterst comfortabele kussens en stofferingen. U zult er altijd weer wat langer van willen genieten.

Keuken

De keuken van de Kreos-serie mag er beslist wezen! Curvy elementen, ergonomische vormen en het grote aanrecht van hoogwaardig ‘Corian Soft Touch’ worden zacht geaccentueerd met indirect licht. Een plek met talrijke bijzonderheden die mensen ertoe aanzetten om graag iets nieuws proberen. Met verse ingrediënten, uitgekiende recepten en een vleugje liefde creëert u een magische sfeer voor lange avonden.

Vaatwerk en alle benodigdheden kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de ingebouwde lades en kasten.

Slaapzone

Een slaapkamer met sterrenhemel uitzicht. En dit is nog maar het begin. De Kreos-serie zorgt namelijk voor een geweldige sfeer met luxe verlichting en achtergrondverlichting in de hoeken. Een ruime, lichte kamer en materiaal waar dromen van gemaakt zijn.

Badkamer

De badkamer is een andere ruimte voor ontspanning. Een grote, aparte douche met dubbele afvoer en witte en blauwe lichteffecten zorgen voor allround comfort.