Laika Ecovip

Halfintegraal
Integraal

Italiaans vakmanschap kan prachtig ogen. En technisch gezien indruk maken. De Ecovip serie maakt al sinds 1992 deel uit van het Laika assortiment en zal u en uw familie decennia lang overtuigen. Met uitstekende technologie en een onvergetelijke mix van schoonheid, comfort en avontuur.

Verrassingen worden gevolgd door geweldig enthousiasme. De nieuwe Ecovip opent de deur naar de wereld en prikkelt de zinnen. Voor lange of spontane reizen, met z’n tweeën of met z’n allen. De mogelijkheden zijn zo eindeloos als de Toscaanse heuvels.

Woonruimte

Een leefruimte naar het voorbeeld van een stijlvolle woonruimte. De Ecovip biedt met een kamerhoogte van 205 cm veel ruimte voor dromen. Bij het ontwerp is veel nadruk gelegd op elegantie. De goed gestoffeerde stoelen zorgen ervoor dat het woongedeelte uw nieuwe lievelingsplek wordt, ongeacht of de reis naar woeste kusten of zacht glooiende landschappen leidt.

De pracht van het interieur van de Ecovip overtuigt op het eerste gezicht. Het bijzondere zit hem echter in de details.

Keuken

Lekker eten is een belangrijk bij elke reis. De Ecovip keuken biedt hiervoor de allerbeste voorwaarden met een ruime kookplaat, verchroomd stalen onderdelen en een grote spoelbak.

Er is voldoende opbergruimte voor verse groenten of uw favoriete keukengerei en het ontwerp biedt een soepele overgang van de woonruimte naar de keuken. Geef nieuwe dimensies aan uw passie voor koken.

Slaapzone

Elke nacht is een droom in het Ecovip-slaapgedeelte. De natuurlijke latex matras met lattenbodem zorgt voor een ideaal ligcomfort. Er is voldoende opbergruimte voor orde en een indirect belichtingsconcept zorgt voor een ontspannen sfeer. Over het geheel genomen is de ruimte een ideaal toevluchtsoord om te lezen, een filmavond te houden of gewoon te ontspannen.

De grote ramen zorgen voor de weidsheid van het landschap direct in het slaapgedeelte.

Badkamer

De Ecovip verzoent elegantie en welzijn zo moeiteloos dat ze één worden. De douche, de grote wastafel en de talrijke kasten en opbergruimtes overtreffen alle verwachtingen van comfort. Verfijnd Italiaans design met praktische details, zodat alle belangrijke spullen altijd precies daar zijn waar u ze nodig heeft.