Scooter- en motordragers

Wilt u graag uw scooter of motor meenemen op vakantie? Dat kan met behulp van een scooter- of motordrager!

Er zijn een aantal dingen waar u over na moet denken voordat u een scooter- of motorrek aanschaft:

Wil ik de scooter of motor achterop de trekhaak of in de garage van de camper?
Naast reguliere scooter- en motorrekken die op de trekhaak worden gemonteerd bestaan er ook rekken voor in de garage van uw camper.

Wil ik de scooter of motor omhoog rijden met een brug of wil ik een drager met een hefsysteem? Voordat u uw scooter of motor mee kunt nemen moet u deze natuurlijk eerst op uw drager krijgen.


Dit kunt u doen met behulp van een (inklapbare) oprijplank. Een nadeel van een oprijplank is dat het tamelijk veel kracht kost om zo’n zware scooter of motor via de plank omhoog te duwen.

Zeker wanneer u lichamelijke klachten heeft kan dit een probleem zijn. Gelukkig is er ook een andere mogelijkheid. Tegenwoordig bestaat er ook een draagsysteem voor uw scooter of motor die u met behulp van een voetpomp omhoog en omlaag kunt laten gaan. Dit kan u een hoop pijn en moeite besparen.

Naast een scooterrek of motorrek kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een aanhangwagen aan te schaffen om uw scooter(s) of motor(en) op te zetten. Een voordeel van een aanhangwagen is dat u meerdere scooters of motoren tegelijk mee kunt nemen. Een ander voordeel is dat het gewicht van de aanhangwagen niet bij het gewicht van de camper op geteld wordt. Voor meer informatie over ons aanbod in aanhangwagens verwijzen wij u graag door naar de pagina over aanhangwagens

Heeft u niet alle informatie gevonden waar u naar zocht of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een scooter- of motordrager voor uw camper of caravan? Neemt u dan contact met ons op. Dan geven wij u graag persoonlijk advies.

1 Kies een camper 2 Check beschikbaarheid 3 Verstuur verhuuraanvraag
Bijvoorbeeld Etrusco V-Model 6
1 Kies een camper 2 Check beschikbaarheid 3 Verstuur verhuuraanvraag
Bijvoorbeeld Etrusco V-Model 6