Laika Kosmo

Alkoof
Compact
Camper Van
Halfintegraal
Integraal

Het begin van een ware liefde. Met de natuur. Met het buitenleven. Met vrijheid. Ongeacht of u alleen reist, met een geliefde of met het hele gezin: De Kosmo modellen bieden een ongecompliceerde entree in een wereld vol schoonheid, comfort en vrijheid.

Kom binnen, kijk rond en voel u thuis. Neem gezellig plaats tussen vier wanden die met grote zorg en precisie zijn vervaardigd. Voor alles wat u voor ogen hebt.

Leefruimte

Waar de weg ook heen leidt, de reis zal uiterst comfortabel zijn. Het Kosmo interieur is namelijk ergonomisch gevormd en biedt comfortabele kussens en stofferingen. Praktische constructie en Italiaans design zijn met gemak gecombineerd. De tafel in het midden kan worden verlengd tot 1,40 m. Er kunnen twee extra zitplaatsen met kussens worden voorzien van neerklapbare panelen, zodat er in totaal zes zitplaatsen zijn (Kosmo Alkoofcampers).

Bij de overgang van zomer naar herfst zorgen een verwarmingssysteem, speciale anticondenswanden en een ventilatiesysteem in het meubilair voor warmte in de ruimte.

Keuken

Bij het ontwerpen van het interieur van de Kosmo is al het mogelijke gedaan om de oppervlakken gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk te maken. Zo heeft de keuken een krasvast en vingerafdrukbestendig werkblad en is hij voorzien van praktische legplanken. Van bruschetta’s tot een meergangen-maaltijd, alles is mogelijk.

Niets ontbreekt in de keuken van de Kosmo. Dankzij de bovenkasten met oversized deuren is er veel opbergruimte en is er tot in het kleinste detail nagedacht.

Slaapzone

Rustig in slaap vallen en vol energie wakker worden. De Kosmo matrassen zijn buitengewoon comfortabel en hebben machine-wasbare hoezen. Twee zijramen en een dakraam zorgen voor een open sfeer in de ruimte. De doeltreffende verlichting creëert warmte en gezelligheid.

Badkamer

De badkamer is op maat gemaakt en biedt voldoende opbergruimte voor alles wat u op reis nodig heeft. De afzonderlijke douche garandeert compromisloos comfort. Geweldig om opgefrist met de dag te beginnen.