etrusco

I-model Fiat

In je integraal reis je comfortabel als in een suite! Omgeven door een mooie materiaalmix, met een badkamer en een eigen wellnessruimte: voldoende plaats om te dromen en dankzij de panoramische voorruit altijd een prachtig uitzicht.

A-model Fiat

Gezinnen welkom! Met de alkoof op Fiat-basis reis je de wereld door op je eigen ritme: vrijheid én comfort, met extra veel ruimte om samen te wonen – altijd daar, waar het leven net geschiedenis schrijft.

T-model Fiat

Onderweg zijn en je thuis voelen. In je halfintegraal op Fiat-basis ben je helemaal klaar om de wereld te ontdekken en heb je standaard alles bij de hand voor jouw droomvakantie: een stijlvol voertuig, een eigen bed, keuken, badkamer – en een uitstekend humeur.

T-model Ford

Je buikgevoel volgen en reizen op weg naar plezier – dat is vakantie met je halfintegraal op Ford-basis. Een klein stukje thuis heb je namelijk altijd bij: de open zichtlijn en de omvangrijke standaarduitrusting in het woongedeelte zorgen dat je niets mist, ongeacht waar je je bevindt.

V-model Renault

Uw alleskunner voor onderweg. Modern, flexibel en wendbaar. Stop-and-go: geniet van de zonsondergang met pasta of slinger door de serpentines. De perfecte reispartner voor dat extra snufje vrijheid. In de compacte bestelwagen op basis van Renault wordt elke tocht een belevenis.

V-model Ford

Vakantie, dat kan overal zijn. Het enige plan: geen plannen maken. Met je van op Ford-basis blijf je gewoon waar jehet uitstekend naar je zin hebt. Met een breedte van slechts 2,14 m is hij wendbaar en compact – je zult enthousiast zijn over het perfecte rijgedrag.

CV-model 4×4

Dankzij de vierwielaandrijving is je campervan 4×4 op Ford-basis een uitstekende keuze voor iedereen, die op zoek is naar een krachtig pakket. Een aanhangwagen trekken, manoeuvreren op oneffen terrein en op ontdekking buiten het stadscentrum: je campervan 4×4 op Ford-basis brengt je altijd naar je bestemming!

CV-model Fiat

Dynamisch. Betaalbaar. Een ware allrounder. Met je campervan op Fiat-basis ben je altijd klaar om geweldige plaatsen te ontdekken. Gewoon overleggen tijdens het ontbijt: vlot de volgende pas nemen of de rivier volgen.

UC-model Renault

Je Urban Camper op Renault-basis is een waar multitalent. Wendbaar. Veelzijdig. Dynamisch. Je compacte thuis voor elke dag, voor overal. Spontaan inpakken en wegwezen. Nauwe steegjes ontdekken of parkeren op de coolste plekjes om te surfen. Gemaakt om van het leven te genieten.