Kreos Integraal

Klik op de foto om te vergroten

7000 serie
7000 serie
7000 serie
7000 serie
8000 serie
8000 serie
8000 serie
8000 serie

Kreos Integraal campers onderscheiden zich door elegantie en comfort: Laika welkomstsysteem, dubbele vloer, ruime garages en nog veel meer. Ontdek de wereld uitermate comfortabel.

Highlights kreos integraal 7000 series:

De dikte van de vloer, de wanden en het dak, het type isolatiemateriaal en de dichtheid ervan maken alle Laika Kreos -voertuigen bijzonder geschikt voor gebruik in de winter, zoals blijkt uit isolatietests in de koelcel (temperaturen tot -20°C).

De grote dubbele bodem (nuttige hoogte tot 37,5 cm) is verlicht, verwarmd, boven en onder met glasvezel bekleed.

Dit geavanceerde verwarmingssysteem zorgt ervoor dat er ook onder de stoelen, in de zone rondom de deuren en boven het dashboard radiatoren en warmeluchtroosters aanwezig zijn om de best mogelijke verwarming in de cabine te garanderen.

Alle Kreos integraal modellen bieden indirecte verlichting boven, onder de kastjes.

In de garage is de vloer verlaagd om meer ruimte en weerstand te bieden. De standaarduitrusting wordt gecompleteerd door twee garagedeuren, een waterafvoer, bevestigingsringen en een kledingstang.

Uw Laika heet u altijd van harte welkom wanneer u terugkeert: elke keer dat u het voertuig ontgrendelt, gaan het buitenverlichting en een binnenverlichting aan en wordt de opstaptrede geopend.

Laika Kreos integraal hebben een praktische vloer, op één niveau zonder hoogteverschillen.

Boordcontrolepaneel met LED weergave.

Details van de beschikbare modellen:Kreos Integraal 7009 Kreos Integraal 7012 Kreos Integraal 8002 Kreos Integraal 8009 Kreos Integraal 8012

Van 17 t/m 19 maart 2023 vindt u
ons op de Camper Expo in Houten.
In Hal 4, stand 402 bent u van harte welkom!

Meer informatie: www.camperexpo.nl