Kreos Halfintegraal

Klik op de foto om te vergroten

5000 serie
5000 serie
5000 serie
5000 serie

De Kreos-serie voorziet ook in de low-profile versie in alle wensen. Goed gecombineerde eigenschappen en technische hoogstandjes kenmerken deze serie tot een model van topklasse, waarbij comfort en elegantie voorop staan.

De maximale binnenhoogte van de Kreos halfintegraal modellen 2,10 m, zodat ook de langste onder u over alle benodigde ruimte beschikken.

Het garagecompartiment is ontworpen om nog ruimer en duurzamer te zijn. Twee standaard deuren, twee lichtbronnen, een 12V/230V- aansluiting en een kapstok completeren de uitrusting.

De luiken bieden de mogelijkheid om al het benodigde op te bergen in de dubbele bodem, toegankelijk van binnen het voertuig. Het onderste deel van de vloer is bekleed met glasvezel en de dikke bescherming garandeert altijd een optimale stabiliteit.

Het “Laika Welcome Home System” elektronisch systeem met afstandsbediening zorgt voor activering van de opstap, inschakelen van de buitenverlichting bij geactiveerde centrale vergrendeling.

Bekijk hieronder de virtuele tour presentatie van de modellen:


Details van de beschikbare modellen:Kreos Halfintegraal 5009 Kreos Halfintegraal 5010
In verband met de vakantieperiode is CCR Lemmer gesloten van 5 augustus tot 28 augustus. Heeft u schade aan uw camper of caravan dan kunt u dit eenvoudig per whatsapp bericht doorgeven op 06 30191258.