Ecovip Integraal

Klik op de foto om te vergroten

Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109
Ecovip 3109

Kenmerkend voor Ecovip campers is niet alleen het ongeëvenaarde exterieur- en interieurdesign, maar ook de perfecte isolatie. Het zorgt voor ideale temperaturen en een perfect comfort van het begin van de zomer tot het einde van de herfst.

kenmerken:

Hefbed volledig geïntegreerd in de lijn van de hangkasten, met lattenbodem, matras van hoge kwaliteit, perimeter gordijn, verstelbare leeslampjes, USB-aansluitingen voor het opladen van mobiele apparaten, dakluiken, speciaal opbergvak, verwarming, intern scheidingsgordijn voor privacy en meervoudig verlichtingssysteem om de verlichting zelfs vanaf het bed te bedienen.

Banken met variabele opbergruimte met mogelijkheid om het inhoud van de opbergruimte te combineren met dat van de dubbele vloer, zodat er hoge voorwerpen in kunnen worden opgeborgen.

Monoblock glasvezel front met automotive design, panoramische voorruit, ruime motorkap voor makkelijke en veilige toegang tot de mechanische onderdelen, vulmond ruitenwisservloeistof verlengd naar de buitenkant, exclusieve radiatorgrill, DRL-LED-lampen.

Achterwand met automotive design en LED-lichtbundels en dynamische richtingaanwijzers.

Perfect verwarmde bestuurderscabine aan de rand met speciale vertakkingen van het centrale systeem.

Wanden en dak met polyurethaan frame, uitstekende isolatie van geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS), antihagel-dak van glasvezel, wanden van antivergelingsaluminium.

Verwarmde en verlichte dubbele bodem, met warmteopslagfunctie, toegankelijk van buiten en van binnen, voor technische installaties en opbergvakken.

Maxi koelkast van 140 of 160 l (afhankelijk van het model, behalve Ecovip L2009/H2109) compleet met apart vriesvak en automatische selectie van de energiebron.

Serviceluiken aan de buitenkant met nieuwe kozijnen compleet met verzonken scharnieren, nieuwe autosloten, panelen met dezelfde isolatie als die van de wanden en het dak.

Hoogwaardig, volledig LED-verlichtingssysteem met meerdere niveaus met meervoudige en dimmerbediening, met directe en indirecte lichtbronnen die elk gebied van het passagierscompartiment bestrijken, inclusief instaptrede, garderobekast, kasten, garage en dubbele bodem.

Verwarmingsinstallatie met gekanaliseerde warme lucht van 6 kW met geïntegreerde boiler en digitaal programmeerbaar bedieningspaneel (meet Smart Home Pack), geoptimaliseerde prestaties en met perimetrale verspreiding in alle ruimte van het voertuig, inclusief in de bestuurderscabine, dubbele vloer, tanks en garage aan de achterkant.

Convectorverwarming en warmtewisselaar in koppeling verkrijgbaar als optie.

Elektrische installatie van de nieuwste generatie met CI-BUS technologie, plaats voor twee geïntegreerde serviceaccu’s in de dubbele vloer, eenvoudig toegankelijk, digitaal bedieningspaneel met programmeerbaar en multifunctioneel LCD-kleurenscherm.

Volledig antivries-waterinstallatie: drinkwatertank en tank voor het opvangen van afvalwater in de dubbele vloer, extra beschermd door een geïsoleerde en verwarmde polyurethaan omhulling, eenvoudig toegankelijk en demonteerbaar als dat nodig is.

Drukwaterpomp met expansievat in een afgeschermde en verwarmde ruimte die toegankelijk is vanuit de garage achter.

Elektrische afvoer voor afvalwater in de garage achter.

 

Bekijk hieronder de virtuele tour presentatie van de modellen:


Details van de beschikbare modellen:Ecovip Integraal H_3109 Ecovip Integraal H_3110 Ecovip Integraal H_3119 Ecovip Integraal H_3512_DS Ecovip Integraal H_4109 Ecovip Integraal H_4109_DS Ecovip Integraal H_4112 Ecovip Integraal H_4112_DS Ecovip Integraal H_2109
In verband met de vakantieperiode is CCR Lemmer gesloten van 5 augustus tot 28 augustus. Heeft u schade aan uw camper of caravan dan kunt u dit eenvoudig per whatsapp bericht doorgeven op 06 30191258.