100 serie
100 serie
100 serie
100 serie
300-400 serie
300-400 serie
300-400 serie
300-400 serie

Ecovip Halfintegraal

In de Ecovip Halfintegralen vindt u alle ruimte, licht en comfort die u nodig heeft. Deze campers zijn ook opgedragen aan de grotere kampeerdeers dankzij hun interne hoogte van 210 cm en de enorme binnenruimte. Ontdek de unieke kenmerken van elk model.
Highlights ecovip halfintegraal 100 series:
Ecovip halfintegralen zijn ook geschikt voor de grotere kampeerders: de binnenhoogte bedraagt 210 cm.
Het beklede plafond is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer nuttig dankzij de isolerende werking.
Geen risico op struikelen: de vloer van de woonruimte is op één niveau, zonder hoogteverschillen.
Onder het hefbed dat weggeklapt kan worden (optioneel) is er een comfortabele stahoogte van 195 cm voor maximaal comfortom perfecte leefomstandigheden te garanderen.
De gehele binnenruimte is ontworpen om de bewoonbaarheid en opbergruimte van de Ecovip halfintegraal optimaal te benutten dankzij de bovenkasten tot 54 cm hoog en 40 cm diep en de naar believen te plaatsen tafel om meer ruimte in de woonkamer te hebben.
Indirecte verlichting boven en onder de bovenkasten, langs de wand, op de vloer en onder het keukenblad, zorgt voor een homogene en aangename verlichting, wat de Ecovip halfintegraal ook ‘s avonds bijzonder comfortabel maakt. De LED houden het verbruik laag en de opbrengst hoog.
Het waterleidingnet van het huishoudelijke type maakt in de stand “antivries” probleemloos reizen bij lage temperaturen mogelijk.
Dankzij de thermische coatings en de doorgang van heteluchtleidingen, garandeert Laika een maximale isolatie, zelfs op de meest ‘gevoelige’ punten, zoals kappen, alkoven en verbindingspunten tussen cabine en woonruimte.
Dit speciale subframe verhoogt de robuustheid en de afdichting tussen chassis en woonruimte (exclusief Ecovip 112).

Details van de beschikbare modellen:Ecovip Halfintegraal 112Ecovip Halfintegraal 305Ecovip Halfintegraal 309Ecovip Halfintegraal 309SEcovip Halfintegraal 310Ecovip Halfintegraal 312Ecovip Halfintegraal 390Ecovip Halfintegraal 409Ecovip Halfintegraal 412Ecovip Halfintegraal 419