Camper huren

Met een camper van CCR Lemmer kunt u genieten van een onbezorgde vakantie. 

CCR Lemmer hanteert de huurvoorwaarden van de BOVAG welke te downloaden zijn onder de link: 

huurvoorwaarden

Met aanvullende informatie:

De huurtarieven 

In de huurtarieven zijn standaard inbegrepen:  

Luifel, fietsendrager, stroomkabel, waterslang, minimaal 1 volle gasfles, complete inventaris, tafel en stoelen, groene kaart, volledige cascoverzekering met pech hulp en een uitgebreide mondelinge instructie. Daarnaast zijn de campers van CCR Lemmer voorzien van een smart TV of een televisie met schotelantenne.  

De kilometrage

Wij hanteren een ruim beleid met betrekking tot het aantal kilometers per week. Dit is voor alle campers vrij tot 3.000 KM per week.  

Schoonmaken

U dient zelf te zorgen voor het schoonmaken van de binnenzijde van de camper en het reinigen van het toilet aan het eind van uw reis. CCR Lemmer zorgt voor het reinigen van de buitenzijde. 

Huisdieren en roken
 
Het meenemen van huisdieren is in geen enkele camper toegestaan. Ook mag u niet roken in de camper. 

Verkeersovertredingen/boetes
 
De kosten van verkeersovertredingen en eventuele andere boetes zijn voor risico van de huurder. 

Welke landen mag ik bezoeken

Alle landen van Europa m.u.v. vooraf door de verzekering en de verhuurder aangemerkte risicogebieden. De betreffende landen staan op de groene kaart. 

Minimumleeftijd

Wij hanteren een minimumleeftijd van 25 jaar voor de huurder/bestuurders van de camper. 

Waarborgsom

De waarborgsom bedraagt € 1.000,00. Dit bedrag dient bij de definitieve boeking van uw reis betaald te worden. De waarborg geldt in verband met het eigen risico, het eventueel niet op tijd terugbrengen en een eventuele eindschoonmaak. De waarborgsom wordt, mits aan alle verhuurvoorwaarden is voldaan, na afloop van de reis binnen 30 dagen teruggestort op de rekening van de huurder. 

Brandstof

Het verbruik van brandstof is voor rekening van de huurder. Als u de camper ophaalt is de brandstoftank vol. U dient de huurcamper met een volle tank weer in te leveren na afloop van uw reis. 

De camper ophalen en terugbrengen

Daar het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, zal de verhuurder zijn uiterste best doen om voor een vervangende camper te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, de huurder is hierbij verplicht een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.