De Laika Kreos L 5009 van CCR Lemmer wint prestigieuze German design Award 2022

De Laika Kreos L 5009 van CCR Lemmer wint prestigieuze German design Award 2022

De Laika Kreos L 5009 van CCR Lemmer wint prestigieuze German design Award 2022

LEMMER-Laika Campers uit Italie onderdeel van de Erwin Hymer Group heeft met de beroemde Italiaanse designstudio GFG Studio een volledig nieuwe Laika Kreos Camper-line ontwikkeld en wint hiermee de prestigieuze German design Award 2022.  

Van exterieur tot interieur, van techniek tot stijl, voor een perfecte combinatie van rijcomfort en verfijnd Italiaans design.De volledig nieuwe Laika Kreos Camper-line is een ode aan elegantie en technologie.

De  Kreos L 5009 heeft een totale lengte van 789 cm en is uitgerust met twee eenpersoons bedden en een L-vormige dinette. Naast de hoge stahoogte wordt het leefcomfort gegarandeerd door een master chef’s keuken, een luxe badkamer, een comfortabele slaapkamer en een maxi garage.

De volledig nieuwe Laika Kreos Camper-line is ideaal voor mensen die van Vrijheid , comfort , hoogwaardige kwaliteit en oog hebben voor Italiaans design .

‘’Deze Laika Kreos 5009 l is volledig opnieuw ontworpen en  opgebouwd met de nieuwste futuristische technieken die niet eerder toegepast zijn bij het bouwen van campers ‘’ aldus eigenaar Johan Bijlsma . ‘’ De Kreos is altijd al het paradepaardje van Laika geweest en deze nieuwe Laika Kreos 5009 l is de overtreffende trap besluit Johan Bijlsma .

Van 2 ™ 4 februari van 9-17.00 uur en op 5 februari van 10-15.00 uur kunt u de Laika Kreos L 5009 komen bewonderen

en bestellen natuurlijk .

U bent welkom  bij official Laika Dealer CCR Lemmer , Lemsterpad 50 in Lemmer.