25-29 januari 2023  standnummer  2105 – CCR LEMMER met primeurs te zien op de Caravana in Leeuwarden 

25-29 januari 2023  standnummer  2105 – CCR LEMMER met primeurs te zien op de Caravana in Leeuwarden 

LEMMER- LEEUWARDEN Wij vertrouwen erop u deze komenden dagen tijdens de  Caravana te ontmoeten  en nemen naast een goed humeur onze nieuwste campers mee van onze merken Laika en Etrusco . 

“Het is voor ons de eerste keer dat wij 2 Etrusco campers kunnen laten zien op de Caravana 

en ik ben heel benieuwd hoe het Caravana publiek op onze nieuwe aanwinst gaat reageren “vertelt eigenaar Johan Bijlsma . “ De reacties die wij tot nu terug krijgen van de mensen die een Etrusco camper bij ons gekocht hebben zijn uitstekend . Mooi design , keurig afgewerkt  en een prima prijs-kwaliteitverhouding . 

Als u de camperaar bent die streeft naar meer dan het vanzelfsprekende nodigen wij u van harte uit om onze icoon uit het Laika aanbod te komen bewonderen . De gehele vernieuwde Laika Kreos staat bij ons op de stand . De Laika Kreos is een statement als het gaat om onderscheidende stijl en compromisloze kwaliteit . Puur vakmanschap en Italiaans design.

De volgende primeur zijn onze Laika Kosmo Urban buscampers . Idyllisch, prachtig compact ,

vernuftig omgegaan met de ruimte , design en de topkwaliteit die u van Laika mag verwachten . 

Onze range Laika Kosmo Urban is geschikt voor de hele familie of voor het individu die veel wil reizen. Waar pa en ma de camper aanschaffen kunnen de kinderen er van mee genieten . De Laika Kosmo Urban is krachtig genoeg om er zelfs nog een caravan of tiny house achter te hangen . 

CCR Lemmer is een hecht familiebedrijf en dito team .De oprechtheid van eigenaar Johan, het eerlijke advies van het team en de hoge mate van service en kwaliteit worden gewaardeerd door klanten uit heel Nederland. 

Naast de verkoop van nieuwe en jong gebruikte Laika en Etrusco campers , camper en caravan occasions heeft CCR Lemmer haar eigen Bovag onderhoud -,reparatie en keuringscentrum. 

Voor elke schade aan uw camper of caravan hebben wij een eigen gespecialiseerde afdeling .

CCR Lemmer is officieel gecertificeerd door de Erwin Hymer Groep . 

Genoeg redenen om kennis te maken of even bij te praten . Tot Straks 

Team CCR Lemmer , Johan Bijlsma 

Zorgeloos  genieten begint bij ons .