Win in oktober uw gouden match!

Win in oktober uw gouden match!

Doe mee met de actie “Win uw gouden match” via goudenmatch.nl en maak kans op grote prijzen, met als hoofdprijs een caravan ter waarde van €20.000,- of een camperreis naar de Noordkaap inclusief €2.500,- zakgeld. Klik snel op de link en lever de wincode uit de mail bij een van onze showrooms in! Koopt of huurt u bij ons? Dan maakt u tot 5x meer kans op een prijs!

Hoe werkt het?

Om kans te maken op één van onze prijzen kunt op goudenmatch.nl tussen 1 en 31 oktober 2020 uw voorkeursmerk camper of caravan invullen. Dat hebben wij nodig om voor u een gouden match te maken. 

Mocht u nog geen voorkeur hebben, dan kunt u aangeven dat u nog geen voorkeur heeft. 

Na het invullen van uw voorkeur en persoonlijke gegevens, ontvangt u een unieke wincode per e-mail. Deze code kunt u inleveren bij uw Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, Laika, LMC of Sunlight dealer. De dealer kan u verder helpen met uw gouden match, zodat de voorpret voor uw vakantie kan beginnen! 

Wat zijn de prijzen?

1. Een caravan t.v.w. € 20.000,- (hoofdprijs)
2. Een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld (hoofdprijs) t.w.v. € 7.500,-
3. 2x satellietsysteem incl. Schotel, receiver en TV gemonteerd t.w.v. € 3.000,-
4. Een mover incl. montage t.w.v. € 2.000,-

De hoofdprijzen zullen uitgereikt worden door Sander Janson. De overige prijzen worden in overleg met de dealer waar u zich voor de winactie heeft aangemeld aan u uitgereikt.