Klik op de foto om te vergroten

Kosmo Integraal

Kleurrijke effecten in de woonruimte dankzij het keukenblad en de tafel met geoxideerd metaaleffect, de zilvermetalen keukenwand met geborsteld effect en de “metallic chocolate”-afwerking van de profielen onder de kastjes.
Standaard L-zitgroep met comfortabele stoelen, in hoogte verstelbare hoofdsteunen (niet voor Kosmo 512) en hoog comfort ‘s nachts dankzij hoogwaardige matrassen.
Indirecte LED-verlichting op verschillende niveaus (onder de bovenkasten en onder het keukenblad), standaard 5 USB-poorten.
Inclusief echt leer en een breed scala aan accessoires.
Schuifdak in de bestuurderscabine, dakluik 70×50 cm in de woonkamer, “Laika Magic”-sloten voor garagedeuren, centrale vergrendeling van cabine en woonruimte, uiterst comfortabele “Captain Chairs” cabinestoelen, ventilatiesysteem voor luchtcirculatie achter de bovenkasten.
De isolatie in geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS), de waterverwarming (optioneel voor sommige modellen), de isolatie van de vuilwatertank (comfort Kosmo pack) en de verwarmde vloer (optioneel), maken de Kosmo modellen geschikt voor elk klimaat.

Details van de beschikbare modellen:Kosmo Integraal 909 Kosmo Integraal 912