Kosmo Alkoof

Klik op de foto om te vergroten

Kleurrijke effecten in de woonruimte dankzij het keukenblad en de tafel met geoxideerd metaaleffect, de zilvermetalen keukenwand met geborsteld effect en de “metallic chocolate”-afwerking van de profielen onder de kastjes.

Standaard L-zitgroep met comfortabele stoelen, in hoogte verstelbare hoofdsteunen en hoog comfort ‘s nachts dankzij hoogwaardige matrassen.

Indirecte LED-verlichting op verschillende niveaus (onder de bovenkasten en onder het keukenblad), standaard 5 USB-poorten.

Inclusief echt leer en een breed scala aan accessoires.

Schuifdak in de bestuurderscabine, dakluik 70×50 cm in de woonkamer, “Laika Magic”-sloten voor garagedeuren, centrale vergrendeling van cabine en woonruimte, uiterst comfortabele “Captain Chairs” cabinestoelen, ventilatiesysteem voor luchtcirculatie achter de bovenkasten.

De isolatie in geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS), de waterverwarming (optioneel voor sommige modellen), de isolatie van de vuilwatertank (comfort Kosmo pack) en de verwarmde vloer (optioneel), maken de Kosmo modellen geschikt voor elk klimaat.

Twee extra uitklapbare stoelen met kussens en tafel te verlengen tot 140 cm in de woonruimte (voor Kosmo Alkoof).

 

Details van de beschikbare modellen:Kosmo Alkoof F510
In verband met de vakantieperiode is CCR Lemmer gesloten van 5 augustus tot 28 augustus. Heeft u schade aan uw camper of caravan dan kunt u dit eenvoudig per whatsapp bericht doorgeven op 06 30191258.